top of page

Vacatures

Vacatures

Over

DSC00124 - kopie.JPG

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het uitvoeren van elektrotechnische installaties voor particulieren, kmo's, en in industriële, kantoor- en schoolomgevingen.

Onze elektrotechnische installaties omvatten een breed scala:

Naast het leveren en plaatsen van zowel klassieke als geavanceerde geautomatiseerde hoog- en laagspanningsinstallaties, ontwerpen en installeren wij ook data-netwerken en toegangscontrolesystemen. Als erkend beveiligingsinstallateur zijn we betrokken bij alarm- en camera-installaties, waarbij elk detail met zorg wordt afgewerkt door onze eigen vakmensen.

Bovendien bieden wij service, technische bijstand en ondersteuning aan diverse productiebedrijven voor het onderhoud en aanpassingen aan hun machinepark en installaties.

Als ambitieus familiebedrijf onderscheiden wij ons dagelijks door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid, korte communicatielijnen, flexibiliteit en doorgedreven enthousiasme.

Voor ons zijn service en klantgerichtheid geen loze begrippen, maar vormen ze de fundamenten waarop onze dagelijkse activiteiten rusten.

bottom of page