top of page

Onze activiteiten

Diensten

In 1968 zijn wij begonnen met het uitvoeren van diverse elektriciteitswerken en het leveren en installeren van elektrische systemen in particuliere woningen. Waar we oorspronkelijk alleen eenvoudige elektriciteitswerken uitvoerden, zijn we geëvolueerd naar een bedrijf dat verantwoordelijk is voor elektrische installaties in appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, schoolgebouwen, bedrijven, industriële faciliteiten en sportcomplexen.

 

  • KMO’s: of het nu gaat om de plaatselijke supermarkt, bandencentrale, diepvriesdiscount of een houtverwerkend bedrijf: voor elke KMO in welke sector dan ook, staan wij klaar om in overleg de meest geschikte laag- en/of hoogspanningsinstallatie te realiseren, of om de bestaande installatie aan te passen en te onderhouden.

 

We beschikken over alle expertise om uw datanetwerk efficiënter te laten functioneren, de overstap naar elektrische bedrijfsvoertuigen te faciliteren en u te adviseren over de meest efficiënte manieren om deze voertuigen op te laden.

Toegangscontrole (van codeklavier tot iris-scan), alarmsystemen, branddetectie en camerasystemen: samen met u zoeken en installeren we de systemen die het beste aansluiten bij uw behoeften en groeiplannen.

  • Ook in de dienstensector staan wij sterk: we installeren onze systemen in de kantoren van diverse grootbanken (waar we tevens het onderhoud verzorgen), bij studiebureaus, in verschillende kantooromgevingen en in zowel kleine als grote hotels. Neem gerust een kijkje op onze referentiepagina voor meer informatie.

 

  • Industrie: wij specialiseren ons in hoogspanningsinstallaties, PLC-sturingen, VLAREM II-conforme installaties voor (autostrade)benzinestations, brouwerijen, nieuwbouwscholen, laadzuilen, showrooms van grote automerken, industriële PV-installaties, ...
     

elektromonteur
bottom of page